mybloggnotyours

Alla inlägg under augusti 2015

Av Evy - 27 augusti 2015 15:56

Japp!
Det blir pannkaka denna torsdag. Passade va?! Hehe xD är ju nästan vanligt att det ä torsdagar man brukar äta pannkaka så(fick över från i måndas). :)

ANNONS
Av Evy - 27 augusti 2015 14:20

Yupp yupp!!
Idag äre inge vidare väder ute!
Regn, regn å åter regn. Trååååkigt!
Bara vräker ner å himlen ä så regn grå som den bara kan bli just nu.
Men men. Är ju tur att ja ändå inte ska ut nåt idag ändåså.

Då har ja tvättstuge tid idag oxå från 17:00 - 21:00 men oftast brukar ja bli klar på bara 2 timmar ca ändå eller liknande.
Har ganska mkt tvätt så..

Blir en inne dag idag ändå.
Jag HATAR å gå ut i REGN väder ändå så.. Om man inte absolut måste(beror på vad man ska göra såklart). Men tur att ja inte har några "måsten" utomhus idag en torsdag som denna!
Denna dag blir en lugn dag idag med för min del.

Vad hittar ni andra på en torsdag som denna??
å vad har ni för väder i era städer??

ANNONS
Av Evy - 26 augusti 2015 21:57

Som sagt... Här kommer det lustiga samtalet mellan mig å älskling från i eftermiddas i WhatsAppen om hans tjat till mig om att försöka övertala mig till att prova spelet MINECRAFT haha!! ^^

Såå.. Ja-aa man får väll se hur det blir till helgen haha!
Det märks. Men ja tror ändå inte att ja vill eller jar lust.
ÄNDÅ har älskling SKAPAT en egen värld till mig sist förra helgen(åh herregud hehe).
Ja har ändå aldrig fatta varför sånt spel ska vara så roligt/kul att bygga massa knas grejer: slott, skepp, bergochdal banor... Ja gu' vette faan allt vad mer det tydligen går å bygga haha! xD pool oxå tydligen m.m, m.m

Av Evy - 26 augusti 2015 20:26

japp!

då jar ja haft en riktigt schlö onsda' idag å nu ikväll då!
vaknade under förmiddan av mobil larmet som ringde 10:30 men var inte upp förrän efter 11-tiden nån gång.
fixade gröt som lite sen frukost runt halv 12, 12 tiden. Satt sen å kolla på lite tv några timmar eller så, kollade en sväng på: De Okända. efter det blev det å kolla lite på the dog wisperer *stavning*

sen passade ja på å diska lite för ja tyckte att det behövde göras. passade på att gå ut å slänga sopor oxå när ja ändå var i farten.
efter det gick ja ner till tvättstugan för å se om det fanns nån kvälls tid ledig. Som TUR var fann ja en imorgon torsdag kl.17 - 21-tiden så... det passa ju bra tyckte ja! ja föredrar hellre kvälls tider än morgon eller eftermiddas tider(12 - 16 tiden).
efter det gick ja tillbax upp!


sen efter det fixade ja midda å glodde lite på nån serie på tv eller så! orkade inte slå på film te maten hehe.

vart sen lite sugen på glassbåt så ja tog mig det i frysen efter att ja hade ätit! så gött mä glassbåt tycker ja!

sen som sagt blev det lite kvällsbak(som ja redan gjort inlägg om).

å nu sitter ja å slappar i söffan med avstängd tv för tillfället. örker inte slå på den just nu ändå hehe!
får se hur länge ja blir vaken denna natt!
tänkte lägga mig runt 12 eller så men slutade med att klockan var strax efter 2-tiden på natta. Hmm.. men men jaja!

fick tidigare under eftermiddan ett lustigt meddelande(eller ah.. JAG tyckte det var lustigt iallafall hehe) av älskling om att han tyckte ja skulle testa att spela det där jäkla MINECRAFT te helgen! haha.. näe näe det kan han glömma,
en inlägg om den konversationen kommer in här sen oxå fer den som vill läsa haha! 

Av Evy - 26 augusti 2015 20:12

nu var det ett BRA tag sen ja bakade i hemmet(känns det faktiskt som) minns inte när ja bakade sist.. kanske 3 eller 4 månader sen eller nåt sånt!
kände att ja faktiskt var lite sugen på å baka ikväll så ja tänkte att "ah va fan ja tar å bakar lite"

så då ställde ja mig å bakade Sega Chokladmuffins á la Gi vis hehe!

här kommer 2 bilder:

här stog de inne i ugnen:


sen efter 10min så var de färdiga... så här kommer bild igen på dom när de står utanför/på ugnen:


dom blir som vanligt ALLTID lika goda när ja bakat/bakar dom. hehe!
yammieeeee!!!  

Av Evy - 26 augusti 2015 17:09

Så käkade ja lövbiff te midda idag efter 16-tiden.
Var vääääldigt längesen ja åt lövbiff till midda så då passade det bra å äta det idag tyckte ja! =P

Av Evy - 25 augusti 2015 21:37

Hmm..!
hur ska ja börja dett kvälls inlägg?! *tänker*......


sist ja var på möte hos AF & F-kassan i.... hmm... när varä nu.. förra tisdan eller onsdan(minns ej helt) så pratade vi på hur ja skulle få hjälp med mina pengar framöver på kontot m.m från F-kassan, å så pratades det om vart ja skulle kunna tänka mig å ha ett praktik jobb framöver m.m å så prata vi på varför ja inte trivdes på de förra ställena ja var på å så m.m om vad som var bra å vad som var dåligt m.m

jag sa ju att ja är ju intresserad av djur å skulle ju VILJA vara på ett katthem MEN problemet ä den att det katthemmet dom har här i Krillehöla(Kristinehamn) tar det bara mot praktikanter å de har INTE RÅD å anställa fölk tråkigt nog! Hmm.. å det finns ju inget annat heller å Östervik(bondgården) ä ingen idé för där var ja på praktik år 2012 i ca 3 månader(juni till augusti) å det ä bara som en arbets prövning där å det ger inget äkta jobb där så att säga. sen hade ja vilja prova på nåt slags drejeri eller vad fasen det nu heter.. krukmakeri kanske det heter eller så, men det gick inte heller för den kvinnan som jobbar på stället har sitt eget företag å det gick ju inte då heller tydligen.
så berätta ja att ja gillar ju även å sy å sånt(brukar ibland/brukade sy till å från lite eget med ett å annat) då berättade damen från arb.förmedlingen att det enda ställe hon kände till var ett ställe som de hade en sk. ateljé i Forshaga å DET var lite VÄL LÅNGT bort tycker ja! vill helst inte pendla heller å då skulle ja aldrig  hunne i tid ändå oavsett m.m Men men...
så prata vi på att ja kunde annars vara på nåt ställe som kallas för.... hm.. ah va fasen heter det nu igen.. nå ställe iallafall som ja kunde göra nåt om dagarna. men DET ä ju heller ingen pratik som leder till nåt jobb sa ja då. det förstog dom ju å de förstog även mig när ja skulle förklara mitt om ett å annat när ja pratade vidare om vad ja ändå skulle kunna tänka mig, trotts att det ä svårt å hitta nåt som passar just mig!

alltså VARFÖR ska ALLTING kännas så HOPPLÖST när det gäller mig med å hitta nåt ställe att praktisera på som ja vill ska leda till jobb framöver?!... 
å NEJ, jag kan inte börja vara på vilket ställe som helst som alla andra kan!
iomed att jag ä inte stresstålig & jag kan inte hålla flera 100 saker i huvet samtidigt(allt för mkt information att komma ihåg) å det flesta jobb ä rätt stressiga i dagens läge.

ja har provat olika praktik platser ända sen högstadietid OCH gymnasietid.
jag har provar på att vara i matbutiker men det ä inget ja vill jobba med heller!
jag har provat för läääänge sen efter ja slutade gymnasiet att vara på sk. hem bland gamla(vet ej vad det kallas men..) å det var verkligen INGET för mig heller för det hände en viss sak med mig där som fick mig att inte vilja vara kvar helt enkelt(orkar inte förklara varför). har även provat å praktiserat på dagis å det passa inte mig heller. visst ja tyckte det var OK å busa med barna å holla lite koll sådär men ändå kändes det jobbigt å stressigt på sätt å vis!

alltså!.. det kommer ju ALDRIG att finnas NÅN ENDA praktik plats för mig framöver som ja hoppas vill leda till jobb!!   
jag känner mig ju totalt omöjlig till detta!
ja är i stan å kollar mig runt å undrar "där kanske man skulle kunna praktisera, eller där borta... eller på det där stället" men sen tänker ja då oxå att Nej det kan nog oxå vara stressigt eller så, för det ä nog lätt å gissa vilka ställen som ÄR stressiga att jobba på!
å sen en sak till.

jag har läst i vissa bloggar att många skrivit å sagt att man kan jobba om det man drömmer om att vilja jobba med!
jaha ja??!! ge mig MITT DRÖMJOBB då!!  med andra ord... mitt drömjobb FINNS INTE *känner mig besviken* alla andra verka lyckas men INTE jag!


VART ÄR MITT DRÖM, JOBB????


ja vill oxå ha ett dröm jobb..... precis som alla andra!!!
känns alltid så orättvist tycker jag!
jag har mina drömmar om vad ja alltid skulle vilja jobba med men(sorry för min upprepning igen) som sagt DET FINNS INTE! vad ska man då kalla de drömmarna?? jo,.. jag vet! de kallas för KROSSADE DRÖMMAR!  


så.... ja-aa! mitt liv kommer väll se jäkligt tomt ut framöver under dessa åren. Känns ju kul(INTE)!!
å det ä ingen idé att folk säger "ge inte upp hoppet, det måste ju finnas något?!" men nej... det ä just det som det inte gör! 
känns som man lika gärna kan ge upp att leta! för ja kommer ALDRIG HITTA nåt ställe/nån praktik plats som passar mig å som ja ska kunna klara av att vara på som INTE ä stressigt å så m.m

det kvittar nog VAD ja funderar ut å detta så äre svårt likt förbannat å hitta sånna ställen ja vill vara på eller så äre stressiga jobb!

som sagt!

HELT HOPPLÖST OCH HELT

OMÖJLIG ÄR VAD JAG ÄR!!

Av Evy - 25 augusti 2015 17:50

Då äre första gången ja vanligtvis äter färdig halv grillad kyckling i mitt hem(brukar annars ibland äta det hos min kille). Behövde bara värma i mikron å sen klart. Varm å go lyckling. Väldigt gött! :)

Presentation

antal besökare

Följ bloggen

Följ mybloggnotyours med Blogkeen
Följ mybloggnotyours med Bloglovin'

Länkar

Omröstning

vad tycker du/ni om min blogg??
 läsvärd
 bara kikar in
 läser ibland
 snygg blogg header
 läser varje dag

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se